Więcej informacji znajdziesz w zakładce Polityka prywatności
Główna O projekcie Regulamin Plan zadań Terminarz Materiały Nagrody Wyniki Galeria FAQ Patroni Kontakt Polityka prywatności

O PROJEKCIE

Łączna pula nagród wynosi 35 tysięcy złotych.

NAGRODY GŁÓWNE

W konkursie przewidziane są trzy nagrody główne (rzeczowe), przyznawane przez Zespół Sędziowski za uzyskanie najwyższej punktacji z zadań konkursowym w każdym z etapów. Nagrody przyznawane będą oddzielnie w trzech kategoriach: klasa I, klasa II i klasa III . Trzy najlepsze zespoły z każdej kategorii otrzymają nagrody. Nagrody rzeczowe za etapy są przyznawane członkom zespołu konkursowego i opiekunowi zespołu.

Dodatkowo zostanie stworzona całoroczna klasyfikacja GRAND PRIX dla zespołów, które wzięły udział we wszystkich etapach. Nagrody rzeczowe w klasyfikacji Grand Prix są przyznawane członkom zespołu konkursowego, opiekunowi zespołu oraz szkole.

Pełna lista wyników zostanie opublikowana na stronie projektu w zakładce WYNIKI po zakończeniu każdego etapu. Nagrody i dyplomy zostaną przekazane zwycięskim zespołom po zakończeniu konkursu, tj. we wrześniu 2015 roku. O sposobie przekazania nagród zwycięskie zespoły zostaną poinformowane po zakończeniu konkursu.

WYRÓŻNIENIA

W każdej kategorii zespoły, które zajmą miejsca 4-6 w klasyfikacji Grand Prix zostaną wyróżnione . Nagrodę za wyróżnienie otrzyma opiekun zespołu oraz jego członkowie. Lista wyróżnionych zespołów zostanie opublikowana na stronie projektu w zakładce WYNIKI po zakończeniu konkursu.

Wyróżnienia i dyplomy za wyróżnienia zostaną przekazane po zakończeniu konkursu, tj. we wrześniu 2015 roku. O sposobie przekazania nagród wyróżnione zespoły zostaną poinformowane po zakończeniu konkursu.

PULA NA NAGRODY RZECZOWE WYNOSI 35 TYS. ZŁ

KAŻDA KATEGORIA JEST NAGRADZANA ODDZIELNIE.

NAGRODY OTRZYMAJĄ 3 NAJLEPSZE ZESPOŁY KAŻDYM ETAPIE.

DODATKOWO NAGRODZONE ZOSTANĄ 3 NAJLEPSZE ZESPOŁY W KLASYFIKACJI GRAND PRIX, A KOLEJNE 3 ZOSTANĄ WYRÓŻNIONE.

|   |