Główna O projekcie Regulamin Plan zadań Terminarz Materiały Nagrody Wyniki Mapa Bank scenariuszy FAQ Patroni Kontakt Polityka prywatności
kliknij w wybrane pytanie, żeby przeczytać odpowiedź

Jak przekopiować tekst do raportu?Czy liczba znaków podana w wytycznych zawiera spacje?Ile zdjęć można dodać do raportu?Czy należy przesyłać zdjęcia z realizacji zadania „Forum zdrowia dla rodziców”? Jak dodać zdjęcia do raportów?Czy można przesyłać do oceny opisy pojedynczych zadań?Do kiedy trwa rejestracja?Jak mam się zarejestrować do projektu?Jak przesłać podpisany formularz rejestracyjny?Czy mogę wziąć udział tylko w jednym etapie?Kiedy należy przesłać raporty?Czy termin przesyłania raportów zostanie wydłużony?Jaką drogą należy przesłać raporty?Dlaczego naliczane są punkty karne?Czy mogę wysłać raport nr 2 w pierwszym terminie?Czy dostaniemy materiały do realizacji zadań konkursowych?Czy na jednym zebraniu z rodzicami mogę zrealizować dwa tematy z forum zdrowia dla rodziców?Jak mam stworzyć raport?Ile zdjęć mogę załączyć do raportu?Czy mogę do raportu dołączyć inne załączniki niż zdjęcia?Czy można tworzyć kolaże ze zdjęć?Kiedy będą wyniki?Czy otrzymamy dyplomy?Czy odbędzie się uroczyste wręczenie nagród?Co to jest GRAND PRIX?
NIE ZNALAZŁAŚ(EŚ) ODPOWIEDZI NA SWOJE PYTANIE?

SKONTAKTUJ SIĘ Z KOORDYNATOREM PROJEKTU:

zdrowojem@fundacjabos.pl

ZAREJESTROWANI UCZESTNICY MOGĄ ZADAWAĆ PYTANIA NA FORUM PROJEKTU

Biuro jest czynne od poniedziałku do piątku w dodzinach 9:30 - 15:00.

Honorowy patronat Małżonki Prezydenta RP Agaty Kornhauser-Dudy

PATRONI MEDIALNI